top of page
IMG_4544.jpg

Houten bierverpakking

Een houten bierverpakking van Wood of Beers in Haarlemmermeer kan in verschillende maten geleverd worden en is het ideale cadeau voor elke bierliefhebber. Het idee om houten biertrays en andere houten producten te maken is ontstaan, doordat we ons bewust werden van het milieu. Het leek zo ver van ons bed. We vroegen ons af wat het milieu precies is. Volgens het woordenboek betekent dit: het geheel van de natuurlijke omgeving dat op een levend wezen zijn invloed doet gelden. De vraag die wij ons gingen stellen, is of we daar invloed op kunnen hebben. Door het maken van een houten bierverpakking in Haarlemmermeer hopen wij van wel.

Hoe helpt een houten bierverpakking uit Haarlemmermeer mee aan duurzaamheid?

Doordat we in de afgelopen jaren regelmatig zagen dat er zoveel bruikbaar hout werd weggegooid, besloten we hier wat aan te gaan doen. Met al dat hout in gedachten zijn we tot het ontwerp gekomen om houten biertrays en een andere houten bierverpakking te creëren in Haarlemmermeer. Onze producten zijn gemaakt van pallets en kratten die anders op de afvalberg terecht waren gekomen. Het is een mooi alternatief en u kunt uzelf of een ander heel blij maken met zo’n mooie houten bierverpakking of biertrays. We verkopen in onze webshop onder andere houten flessenhouders, die uw cadeau een stuk unieker maken dan als u losse flesjes als cadeau zou geven. Ook kunt u bij ons terecht voor een bierfleskoeler of voor houten producten die minder met bier te maken hebben, zoals de tapasplanken of snijplanken. Het is zelfs mogelijk om de houten bierverpakking of biertrays uit Haarlemmermeer te voorzien van een mooi logo!

IMG_4545.jpg
Snijplank IMG_4591.jpg

Ontdek de mogelijkheden en bestel uw favoriete product

Wilt u graag een mooie houten bierverpakking of biertrays kopen als cadeau of voor uzelf? Kijk dan in onze webshop naar het volledige aanbod. Als u andere wensen of ideeën heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Alles is bespreekbaar en wij helpen u graag een zo mooi en origineel cadeau te creëren voor uw vriend of familielid! Wij vertellen u graag meer over onze visie via de bedrijfspagina.

bottom of page